Over Beschermingsbewind.nl

Beschermingsbewind.nl is opgericht door Taco Schaafsma. Beschermingsbewind.nl is op het gebied van beschermingsbewind een coachings- advies- en opleidingsbureau in de breedste zin van het woord.

Algemene informatie

Beschermingsbewind.nl is het product van meer dan twee decennia ervaring en de opbouw van een gigantisch netwerk van experts op het gebied van beschermingsbewind, mentorschap en curatele, schuldhulpverlening en aanverwante zaken. Op zowel beleidsniveau als op uitvoeringsniveau beschikken wij over een schat aan kennis en vaardigheden die nodig zijn om beschermingsbewind in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Wie is Taco Schaafsma?

Taco Schaafsma is sinds 1995 werkzaam als bewindvoerder en sinds 2005 als docent, coach en adviseur. Hij heeft een groot netwerk opgebouwd van onder andere bewindvoerders, advocaten, notarissen, rechters en beleidsadviseurs. Hiermee werkt hij nauw samen. Dat is de kracht van Beschermingsbewind.nl. Je maakt indirect gebruik van het enorme netwerk dat Taco in de loop der jaren zorgvuldig heeft opgebouwd.

Taco heeft een uitgesproken mening. Hij is regelmatig in gesprek met de ministeries van Veiligheid & Justitie en Sociale Zaken en Werkgelegenheid, politieke partijen, rechtbanken, bewindvoerderskantoren, gemeenten en brancheorganisaties. Regelmatig publiceert hij in vakbladen en op zijn website over actualiteiten in de veranderde wereld van bewindvoerders (zie publicaties). Hij verzorgt lezingen, trainingen, cursussen, coachingstrajecten en biedt beleidsondersteuning aan onder meer bewindvoerders, rechtbanken en gemeenten.

Voor trainingen en cursussen van individuele deelnemers werkt Taco veel samen met Praktikos en het Instituut voor Financiële Zorgverlening (IFZ). Individuele geïnteresseerden voor opleidingen en permanente educatie (PE) kunnen zich aanmelden op www.praktikos.nl en www.ifz.nl .

Voor grotere groepen en voor in company cursussen kun je rechtstreeks met Taco contact opnemen via deze website. Dit geldt ook als je andere vragen of opmerkingen hebt.